Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şekilde yaşamıyorsanız, yaşam tarzınızda gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalettir.

Rüyada asansörde yukarı çıkmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden yukarı çıkmak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına delalet eder.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments