Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan bakmak

Rüyada uçurumdan bakmak

Rüyada uçurumdan bakmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan bakmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı onlarla geçirin.

Rüyada uçurumdan bakmak eşlerin muhabbetinin artacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada uçuruma bakmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize bakmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada uçuruma taş atmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, karanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, muradınıza ereceğinize, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan çıkmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini uçurumdan atmak onun zamanını çalacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments