Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan denize bakmak

Rüyada uçurumdan denize bakmak

Rüyada uçurumdan denize bakmak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok zor günler geçirileceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan denize bakmak gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada uçurumdan denize bakmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan bakmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma bakmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak bir sebeple işsiz kalınacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada uçurum ve deniz görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan denize uçmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize atlamak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ne yöne gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments