Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma bakmak

Rüyada uçuruma bakmak

Rüyada uçuruma bakmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada uçuruma bakmak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada uçuruma bakmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize bakmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan bakmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalettir.

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulur.

Rüyada uçuruma atmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada uçurumda olduğunu görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada kendini uçurumda görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments