Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten aşağı uçmak

Rüyada yüksekten aşağı uçmak

Rüyada yüksekten aşağı uçmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağı uçmak gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda düzelme olabilir.

Rüyada yüksekten aşağı uçmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten aşağıya uçmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hanesine huzurun dolacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına rivayet eder.

Rüyada baş aşağı uçmak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşağıya doğru uçmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak strese gireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına delalettir.

Rüyada dağdan aşağı uçmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşağı uçmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments