Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada arabayla uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada arabayla uçuruma düştüğünü görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, şansın kaçacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla uçuruma düştüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşen araba görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Rüyada arabayla uçurumdan düştüğünü görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçuruma düştüğünü görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek kazancının eksilmeyeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments