Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçup yere inmek

Rüyada uçup yere inmek

Rüyada uçup yere inmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yokluğun biteceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, gelişim içine gireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulur.

Rüyada uçup yere inmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada uçup yere inmek sorunlarını gidereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada uçup denize inmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işarettir.

Rüyada uçakla yere inmek oğlu evli ise boşanacağına, ters giden durumların düzeleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Rüyada yer altina inmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, maddi güç elde edeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere inmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerin dibine inmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten yere inmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, şansın kapanacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments