Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı taşlamak

Rüyada babayı taşlamak

Rüyada babayı taşlamak borçlarının ödeneceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, maddi konuda zayıflayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalettir.

Rüyada babayı taşlamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada babayı taşlamak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kartal taşlamak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalet eder.

Rüyada birilerini taşladığını görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada armut taşlamak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine alamet eder.

Rüyada domuzu taşlamak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulur.

Rüyada çakal taşlamak aile içindeki huzurun kaçacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yeni duygular tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü taşlamak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet eder.

Rüyada kadın taşlamak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments