Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın taşlamak

Rüyada kadın taşlamak

Rüyada kadın taşlamak makamını kaybedeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada kadın taşlamak gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Rüyada kadın taşlamak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada aslan taşlamak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine işaret eder.

Rüyada yılanı taşlamak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kurt taşlamak herkesi doğru yola çağıracağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, işlerin yolundan çıkacağına rivayet eder.

Rüyada pencere taşlamak iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalettir.

Rüyada ayı taşlamak kıdem atlayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada insanı taşlamak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, güzel ameller işleyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan taşladığını görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments