Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü taşlamak

Rüyada ölü taşlamak

Rüyada ölü taşlamak itibar, güç ve para kaybedeceğine, küfürlü söze, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, onların kıymetini bileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada ölü taşlamak gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgiler maddi durumunuzu, sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi veya kişisel anlaşmalarınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada ölü taşlamak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Rüyada ölüyü taşlamak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan taşlamak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek taşlamak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulur.

Rüyada babayı taşlamak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada araba taşlamak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada kediyi taşlamak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut taşlamak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments