Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini taşladığını görmek

Rüyada birilerini taşladığını görmek

Rüyada birilerini taşladığını görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada birilerini taşladığını gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Rüyada birilerini taşlamak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birilerini taşladığını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada kurt taşlamak borçlanıp, hasta olacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kadın taşlamak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada balık taşlamak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada ev taşlamak bol rızık sahibi olunacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada köpekleri taşlamak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanı taşlamak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments