Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzu taşlamak

Rüyada domuzu taşlamak

Rüyada domuzu taşlamak ortaklı işlere iştirak edileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Rüyada domuzu taşlamak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada domuz taşlamak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada domuzu taşlamak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, kucaklaşacağına delalettir.

Rüyada kocasını taşlamak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalet etmektedir.

Rüyada tilki taşlamak başarısızlıklara düşeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun taşlamak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işaret eder.

Rüyada ev taşlamak yokluk içine gireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada köpeği taşlamak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada ağaç taşlamak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments