Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal taşlamak

Rüyada kartal taşlamak

Rüyada kartal taşlamak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, gelişim içine girileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada kartal taşlamak gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Rüyada kartal taşlamak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini taşlamak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ona şifa olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakal taşlamak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ceviz ağacı taşlamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam taşlamak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, muradına eremeyeceğine alamet eder.

Rüyada düşman taşlamak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Rüyada köpek taşlamak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerini taşladığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments