Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçgen çizmek

Rüyada üçgen çizmek

Rüyada üçgen çizmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada üçgen çizmek gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada üçgen çizmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kurtuluşu bulacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üçgen görmek onlar sayesinde moral bulacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üçgen cetvel görmek sağlığının kötüye gideceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada üçgen şekil görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına yorulur.

Rüyada üçgen muska görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada üçgen yatak görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada üçgen yüzük görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Rüyada üçgen taş görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments