Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçgen yatak görmek

Rüyada üçgen yatak görmek

Rüyada üçgen yatak görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Rüyada üçgen yatak gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Rüyada üçgen yatak görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üçgen peynir görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, daha pozitif biri olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada bermuda şeytan üçgeni görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üçgen mezar görmek hayatının iplerini eline alacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet etmektedir.

Rüyada üçgen görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada üçgen cetvel görmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üçgen ekmek görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinin karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada üçgen muska görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments