Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçgen muska görmek

Rüyada üçgen muska görmek

Rüyada üçgen muska görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, zevki sefa içinde olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Rüyada üçgen muska gördüyseniz:

  • Oldukça güzel etkiler altındasınız.

Rüyada üçgen muska görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Rüyada üçgen mezar görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada üçgen şekil görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üçgen taş görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Rüyada üçgen yüzük görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada üçgen ekmek görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada üçgen cetvel görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada bermuda şeytan üçgeni görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments