Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçgen taş görmek

Rüyada üçgen taş görmek

Rüyada üçgen taş görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sağlığının bozulmayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada üçgen taş gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, ailenizi veya ev temalı konuları ilgilendiren kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada üçgen taş görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada üçgen peynir görmek konferans ve seminerlere katılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üçgen şekil görmek sorunlarını gidereceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada üçgen mezar görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına inanılır.

Rüyada üçgen muska görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üçgen cetvel görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Rüyada şeytan üçgeni görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada üçgen yüzük görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, epey bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments