Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçgen görmek

Rüyada üçgen görmek

Rüyada üçgen görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üçgen gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, başarmak istediğiniz konularda sizi tamamlayabilecek kişilerle yakınlaşabilirsiniz.

Rüyada üçgen yatak görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hanesine güneş doğacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada üçgen görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada üçgen şekil görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada üçgen mezar görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada üçgen cetvel görmek ferah bir eve geçileceğine, rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada üçgen taş görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine inanılır.

Rüyada üçgen yüzük görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş kaybı yaşanacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine yorulur.

Rüyada şeytan üçgeni görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments