Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçgen şekil görmek

Rüyada üçgen şekil görmek

Rüyada üçgen şekil görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, isteklerini yerine getireceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üçgen şekil gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada üçgen şekil görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalet eder.

Rüyada üçgen çizmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada üçgen peynir görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada üçgen görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada üçgen yatak görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytan üçgeni görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada üçgen cetvel görmek hedeflere ulaşamayacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulur.

Rüyada üçgen taş görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments