Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç eti görmek

Rüyada yengeç eti görmek

Rüyada yengeç eti görmek ele geçen parada artış olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada yengeç eti gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada yengeç eti yemek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine yorulur.

Rüyada yengeç eti görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde yengeç görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işarettir.

Rüyada yengeç kıskacı görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada yengeç soktuğunu görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeç öldürmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hem ün sahibi olacağına delalettir.

Rüyada gölde yengeç görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek işinde en iyisi olacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments