Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan otobüs görmek

Rüyada uçan otobüs görmek

Rüyada uçan otobüs görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, başarılarının artacağına, işini büyüteceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçan otobüs gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Rüyada otobüsle uçtuğunu görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsün uçtuğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan otobüs görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs kaçırdığını görmek sayılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini otobüste görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada otobüse binip geri inmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada otobüste eski sevgiliyi görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments