Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse binip geri inmek

Rüyada otobüse binip geri inmek

Rüyada otobüse binip geri inmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada otobüse binip geri inmek gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada otobüse binip geri inmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Rüyada otobüse binip inmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Rüyada dolmuşa binip inmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Rüyada trene binip inmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada arabaya binip inmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kötü günlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada asansöre binip inmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalettir.

Rüyada gemiye binip inmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments