Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini otobüste görmek

Rüyada kendini otobüste görmek

Rüyada kendini otobüste görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, en çetin zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada kendini otobüste gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada hızlı otobüs görmek imkânsızı başaracağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış otobüse binmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde otobüs görmek işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına tabir olunur.

Rüyada yolcu otobüsü kullanmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işarettir.

Rüyada servis otobüsü görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada otobüste bebek emzirmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada otobüse bileti almak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sadece kendisini düşüneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments