Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüste eski sevgiliyi görmek

Rüyada otobüste eski sevgiliyi görmek

Rüyada otobüste eski sevgiliyi görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, geçim sıkıntısı çekeceğine, rızkının artacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüste eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle otobüse binmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada otobüste eski sevgiliyi görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle otobüste olmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi otobüste görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski otobüs görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir otobüse binmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada eski otobüse binmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle otobüse binmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments