Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün uçtuğunu görmek

Rüyada otobüsün uçtuğunu görmek

Rüyada otobüsün uçtuğunu görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, rakiplerini yeneceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada otobüsün uçtuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Rüyada uçan otobüs görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalet eder.

Rüyada otobüsün uçtuğunu görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına yorulur.

Rüyada otobüsle uçtuğunu görmek anne ve baba duası alınacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada otobüse yetişmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, işinin aksayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına yorulur.

Rüyada birini otobüse bindirmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehirler arası otobüse binmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada uzun yol otobüsüne binmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, borcunun da hafifleyeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz otobüs görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, şaşkın olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments