Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs kaçırdığını görmek

Rüyada otobüs kaçırdığını görmek

Rüyada otobüs kaçırdığını görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, aç kalacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüs kaçırdığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Rüyada bineceği otobüsü kaçırmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada otobüs kaçırmak görmek iftiraya maruz kalınacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada otobüsü kaçırmak görmek kazancın her daim artacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak hayatının yoluna gireceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsü kaçırdığını görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsü kaçırmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına alamet eder.

Rüyada otobüs kaçırdığını görmek para sahibi olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments