Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak kudreti ve cesareti bulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalettir.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak pek az kazanç getireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Rüyada arabayla uçuruma yuvarlanmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yetim sevindireceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan yuvarlanmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, büyük bir başarının elde edileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan yuvarlandığını görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçuruma yuvarlanmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak yalan söyleyeceğine, kavgaların biteceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments