Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet eder.

Rüyada leyleklerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Tüm bilgilere ulaşmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada havada uçan leylek görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulur.

Rüyada uçan leylek görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek gelirinin de artmayacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada havada leylek görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yuvada leylek görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde leylek görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments