Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek ve yavrusu görmek

Rüyada leylek ve yavrusu görmek

Rüyada leylek ve yavrusu görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, başarısının düşeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kötü noktalara geleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada leylek ve yavrusu gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Rüyada yavru leylek görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet eder.

Rüyada leylek yavrusu görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Rüyada leylek tutmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yenilenme yaşayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leyleğe ekmek vermek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada leyleği havada görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada leyleği yuvasında görmek işlerin yoluna gireceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada leyleğe binmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments