Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kaz görmek

Rüyada uçan kaz görmek

Rüyada uçan kaz görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, halinin iyi olduğuna, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, içinin rahat edeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada uçan kaz gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada uçan kaz yakalamak bir sebeple çok üzüleceğine, kıtlığın meydana geleceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, başının ağrıyacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada uçan kazlar görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada uçan kaz görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazma almak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Rüyada ördek ve kaz görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kaz tüyü yolmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments