Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kazlar görmek

Rüyada uçan kazlar görmek

Rüyada uçan kazlar görmek şöhretli biri olunacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, hak yoluna döneceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, ölümcül hastalıklara işaret, sorunlarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan kazlar gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Rüyada uçan kaz görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan kazlar görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, düşmanların önlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada uçan kaz yakalamak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kişinin kazancının çoğalacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz yavrusu görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kaz yapmak durulacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına yorulur.

Rüyada denizde kaz görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments