Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek ve kaz görmek

Rüyada ördek ve kaz görmek

Rüyada ördek ve kaz görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, arabasını ve toprağının olacağına, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Rüyada ördek ve kaz gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ferahlık veren sözler duymaya, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada kaz yada ördek görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına rivayet eder.

Rüyada ördek ve kaz görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek kaz görmek her konuda gelişme gösterileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kaz görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz ölüsü görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz kesmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments