Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga uçurmak

Rüyada karga uçurmak

Rüyada karga uçurmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işarettir.

Rüyada karga uçurmak gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karganın uçmasını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan karga görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, sorunları başarıyla çözmeye, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Rüyada karga uçurmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada karganın uçtuğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına delalet eder.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga pişirmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karga saldırısına uğramak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, doğru kararların alınacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga yaralamak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments