Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karganın uçtuğunu görmek

Rüyada karganın uçtuğunu görmek

Rüyada karganın uçtuğunu görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada karganın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada karganın uçtuğunu görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada karganın uçmasını görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına inanılır.

Rüyada uçan karga görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada karga uçurmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalettir.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek refaha erişileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada ağaçta karga görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rızkın artacağına tabir olunur.

Rüyada karga yavrusu sevmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga beslemek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, yardımda bulunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments