Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karganın uçmasını görmek

Rüyada karganın uçmasını görmek

Rüyada karganın uçmasını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, iyileşme göstereceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada karganın uçmasını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Rüyada karganın uçmasını görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçan karga görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karganın uçtuğunu görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karga uçurmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga tarafından kovalanmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kargayı öldürmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Rüyada karga beslemek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments