Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan karga görmek

Rüyada uçan karga görmek

Rüyada uçan karga görmek mal mülk sahibi olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, hobilerine eğileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan karga gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemeler ya da birlikte yaşadığınız bir kişiyle sorunları detaylı şekilde ele almanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada karga uçurmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına alamet eder.

Rüyada karganın uçmasını görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Rüyada uçan karga görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada karganın uçtuğunu görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayırlı kapıların açılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karganın öldüğünü görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işarettir.

Rüyada kargaların öldüğünü görmek şifa bulacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga kesmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments