Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan hayalet görmek

Rüyada uçan hayalet görmek

Rüyada uçan hayalet görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret eder.

Rüyada uçan hayalet gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Rüyada uçan hayalet görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayalet olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayalet kadın görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayalet öldürmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada hayaletler görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işarettir.

Rüyada hayalet görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah hayalet görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendisine şifa olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine inanılır.

Rüyada kendini hayalet görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments