Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayalet olduğunu görmek

Rüyada hayalet olduğunu görmek

Rüyada hayalet olduğunu görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, halinin iyi olduğuna, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada hayalet olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Rüyada uçan hayalet görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada evde hayalet görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayalet kadın görmek bereket ve huzur geleceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada hayaletten kaçmak programların ve projelerin tutmayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalettir.

Rüyada cin hayalet görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalettir.

Rüyada hayaletli ev görmek herkesin önünde olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada hayalet görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi hayaletini görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments