Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah hayalet görmek

Rüyada siyah hayalet görmek

Rüyada siyah hayalet görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada siyah hayalet gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada siyah hayalet görmek hanesine bolluk geleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine delalet eder.

Rüyada hayalet cin görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayalet görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada hayalet olduğunu görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, ferahlayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada kendini hayalet olarak görmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, maddi anlamda rahatlamaya delalet etmektedir.

Rüyada evinde hayalet görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine alamet eder.

Rüyada hayaletten kaçmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalettir.

Rüyada hayalet gemi görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments