Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayaletler görmek

Rüyada hayaletler görmek

Rüyada hayaletler görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına işarettir.

Rüyada hayaletler gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Rüyada hayaletle konuşmak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına işaret eder.

Rüyada kadın hayalet görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayalet cin görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet eder.

Rüyada cin hayalet görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada evinde hayalet görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada hayaletten kaçtığını görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet eder.

Rüyada hayalet avlamak başarıları ile konuşulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada hayaletten korkmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments