Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayalet görmek

Rüyada hayalet görmek

Rüyada hayalet görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada hayalet gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada evde hayalet görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada hayalet gemi görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir hayalet görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kadın hayalet görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada hayalet kadın görmek uzaktan haberler işiteceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret eder.

Rüyada hayaletli ev görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cin hayalet görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, zinde kalacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada hayalet avlamak alacaklarını tahsil edeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments