Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayalet kadın görmek

Rüyada hayalet kadın görmek

Rüyada hayalet kadın görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sorunlarını çözeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet eder.

Rüyada hayalet kadın gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kadın hayalet görmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayalet kadın görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayalet yakalamak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine inanılır.

Rüyada siyah hayalet görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta hayalet görmek çok büyük adımlar atacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada hayalet görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi hayaletini görmek rakipsiz hale geleceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına işaret eder.

Rüyada hayalet görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, itibarını zedeleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments