Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hayalet görmek

Rüyada kendini hayalet görmek

Rüyada kendini hayalet görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini hayalet gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta hayalet görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada hayalet kadın görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalettir.

Rüyada hayaletli ev görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada ölüp hayalet olmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada hayalet yakalamak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın hayalet görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kendini hayalet görmek dertlerin günden güne artacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada evinde hayalet görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rızkın genişlemesine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments