Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan geyik görmek

Rüyada uçan geyik görmek

Rüyada uçan geyik görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada uçan geyik gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Rüyada uçan geyik görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik sürüsü görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada geyik eti yemek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına delalet eder.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik öldüğünü görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik başı görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada geyik yavrusu görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments