Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik öldüğünü görmek

Rüyada geyik öldüğünü görmek

Rüyada geyik öldüğünü görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, imkânların günden güne azalacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işarettir.

Rüyada geyik öldüğünü gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada geyik öldürmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, canlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik öldüğünü görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, can derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada geyiğin öldüğünü görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada geyik tutmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada geyik avladığını görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada yabani geyik görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, kazançlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada geyik yavrusu görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, küskünlüklerin oluşacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments