Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik sürüsü görmek

Rüyada geyik sürüsü görmek

Rüyada geyik sürüsü görmek darlığa düşmeyeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, hasta olacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet eder.

Rüyada geyik sürüsü gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Rüyada geyik sürüsü görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret eder.

Rüyada geyik başı görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Rüyada uçan geyik görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik öldürmek çok sevineceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu geyik görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada geyik yediğini görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada geyik yakalamak yorulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments