Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik eti yemek

Rüyada geyik eti yemek

Rüyada geyik eti yemek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada geyik eti yemek gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, isabetli kararlar alacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik eti yemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada geyik eti görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik yediğini görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada altın geyik görmek işlerinin bozulacağına, her zaman şükür içinde olacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek dertlerinden arınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işsiz ise işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik sütü içmek karlı işlere gireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalettir.

Rüyada hamile geyik görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kötü duygularını yeneceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments