Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan cisimler görmek

Rüyada uçan cisimler görmek

Rüyada uçan cisimler görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, mali gücünü yitireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada uçan cisimler gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Rüyada havada uçan cisimler görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan bir cisim görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada uçan cisim görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada uçan cisimler görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kötü günlerin biteceğine, insanlar tarafından tanınacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada cisimleri uçurmak eşine değerli hediyeler alacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet eder.

Rüyada gökte cisim görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada parlak cisim görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments