Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte cisim görmek

Rüyada gökte cisim görmek

Rüyada gökte cisim görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, hataların telafi edileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, takdir edileceği işler yapacağına delalettir.

Rüyada gökte cisim gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Rüyada gökte cisim görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada gözden cisim çıkarmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Rüyada tanımlanamayan cisimler görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir cisimle uçmak sıkıntıların bir anda biteceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kendine döneceğine tabir olunur.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalettir.

Rüyada siyah cisim görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments