Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cisimleri uçurmak

Rüyada cisimleri uçurmak

Rüyada cisimleri uçurmak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Rüyada cisimleri uçurmak gördüyseniz:

  • Biraz romantikleşebilirsiniz.

Rüyada uçan cisim görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada uçan cisimler görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan bir cisim görmek bereketli ve hayırlı olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cisimleri uçurmak bazen umutlarını yitireceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada uçan cisimler görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökte cisim görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada tanımlanamayan cisimler görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments